helgen og ingen Internett....

Hallo! håper alle har hat en fin 17. Mai :D 

så nå er jeg tilbake jeg har ikke blogget i helgen fordi jeg har vert så opptatt å jeg har ikke hat nett hjemme siden ste faren min gjorde noe med det sånn at det ikke funker lenger, men nå funker det igjen.

Men nå er jeg her og jeg håper ikke dette innlegget blir får langt, jeg har mye og blogge om nå får tiden, eller i denne uken :) 

17. Mai

på 17. mai var det ganske kjekt, var litt dumt at været var så ustabilt men det gikk greit. Jeg feirte dagen sammen med typen min (Espen) og  beste veninnene mine Helle og Birgitte, vi såg på folketoget sammen alle 4 det var et stort og fint tåg :) 

her kommer det noen bilder :)ja, jeg hadde ikke så mange fine bilder akkurat men her fikk dere jaffal en liten smake bit :)

Så før folketoget såg jeg og typen min på russe tåget, jeg så 2 stykker jeg kjente i det tåget så det var ganske kult, og jeg fikk også møte ei gammel veninne som hadde typen sin med og såg på russe tåget sammen med oss . her er litt bilderrussene var ganske kule, jeg vil også bli russ neste år ! jeg kommer til å bli en edruss som det heter får jeg er ikke så glad i å drikke.

her er litt bilder av meg å typen min på 17.mai :)

elske dette bildet :D 

vi hadde det utrolig kjekt på 17. mai :D den beste 17. mai ever ! gode minner som jeg ikke vil glemme, og jeg har altid ønsket et sån bilde med meg og en får det er så søtt og endelig fikk jeg det :D for jeg har funnet en  jeg elsker :D <3

 

 

Kongeparken Lørdag 16. mai 

Vi var også i kongeparken i helgen, det var litt missforståelser og jeg rotet det litt til får jeg hadde glemt og gi beskjed til ei veninne som skulle være med oss, og jeg følte egentlig jeg ødela alt, Men så til slutt så klarte jeg og  typen min og overtale veninnene mine til og gå siden de var litt imot det på grunn av været, men de var are glade får at vi klarte og overtale de :D så det ble til en veldig bra og uforglemmelig dag uansett :D

gotta love them all <3

fekk meg en ny kompis i kongeparken btw xD 

 

eeee... De ble lei av meg til slutt så de ignorerte meg totalt.... xD haha neida  de ble bare litt usosiale <3 :D


så ja, tror det var alt fra helgen min :) jeg hadde det jaffal kjempe kjekt og det håper jeg alle dere har hat også :D

akkuratt nå så sitter jeg hjemme i sengen min og slapper av, føler hele verden går får fort og jeg får ikke med meg noe av hva som skjer, helt siden mandag har jeg vert trøtt og tung i hodet og jeg aner ikke hvorfår. jeg tror det er fordi jeg har gjort alt får mye og at jeg kansje bare trenger litt pause fra alt får å spare opp litt krefter til helgen. Jeg føler at disse 2 ukene og helgen kommer til og bli ganske stressende, men det er litt fordi jeg føler jeg skal så mye som jeg ikke har kontroll på og når jeg ikke her kontroll på noe blir jeg fort usikker og stressa får jeg vet bare at jeg skal noe, men jeg vet ikke serlig mye mer en det ..

så jeg håper jeg kan få litt mer informasjon etter vert så jeg slipper å stresse med å tenke på det 

 

håper alle har hatt en fin dag :D og håper dere likte dette innlegget :)

 

Blogges <3

Helgen med verdens beste gutt :D

I helgen så var jeg jo hos typen min, og vi hadde det som vanlig ganske kjekt i lag. Vi gikk en liten tur på fredag får å kjøpe inn litt godt til helgen og på lørdag så var vi ute på shopping tur, først tok vi bussen fra Åkra til oasen storsenter i haugesund, så gikk vi litt rundt der får vi måtte vente på neste buss siden vi ville til amanda.

Espen tok et bilde av meg når vi var på oasen :)


så når bussen endelig kom så kunne vi gå videre til amanda :)

her er vi på vei til amanda på bussen.


 og her har vi amanda :D


jeg syns amanda senteret er mye kjekkere en oasen får det skjer en del mer der en det gjør på oasen, og når vi kom inn på amanda så var det utrolig mange folk der. Vi koste oss og gikk rundt og kikket i butikker, jeg kunne ikke kjøpe så alt får mye siden jeg ville spare penger til neste helg :D men jeg kjøpte meg en negle fil, ikke så interessant men det  var det jeg kjøpte på et stort senter, det er egenklig ikke serlig kjekt å komme ut av et stort senter å bare kjøpt en liten fil, men det må nesten bli sån når du ikke vil bruke så mange penger xD og når du ikke finner så mye du vil ha.

Her er et bilde av meg å Espen på amanda <3

etter en stund begynte vi å bli sultne så vi gikk til McDdonald får å spise :D


det var veldig kos på lørdagen, bortsett fra når vi skulle hjem fra amanda så ble det litt mye stress med bussen hjem, får de hadde gjort det så forvirrende å vi glemte så se på rett dag, så det ble bare til et stort kaos, og jeg og Espen vi har aldri tatt disse bussene før så vi viste jo ikke noe om hva som var rett og hva som var feil, så det ente opp med at jeg måtte ringe til moren min som var på hutten og spørre om hun kunne komme og hente oss, så hun kjørte oss til oasen igjenn. der vi måtte vente på neste buss som gikk til åkra. Vi kom oss nå hjem etter å stå ute i kulden å regnet :D 

Jeg sier bare det at jeg hater bussene i haugesund. mye bedre i stavanger får der er det ikke avansert og der er alt sån  så det skal, sikkert fordi jeg er vant med stavanger og ikke med haugesund, å det er ikke sikker det er sån over alt i haugesund, men jaffal der med amanda burde de fiksa det sån t det blir enklere får oss som ikke er så kjent med det området. 

og i dag så reiste jeg hjem igjen, mamma rinkte og vekte oss i dag og sa at hun kom å hentet meg om en time... å vi var ikke stått opp så det var ikke så kjekt at jeg måtte reise fra Espen så tidelikt.. men men jeg ser han igjenn neste helg :D og det gleder jeg meg til. 

 

Håper du som har tatt deg tiden med å lese denne bloggen har hat en fin helg også ! og at dere får en fin søndag :D

håper du likte innlegget mitt :)

Blogges <3

 

 

Lang helgen!

Hallo folkens :D I dag kommer det et stort innlegg om hva som har skjedd i hele lang helgen, jeg valgte å skrive om alt i dag siden da blir det kanskje  mye bedre, å kanskje litt enklere. Så vil jeg også si at jeg vet ikke om jeg kommer til og blogge i morgen siden jeg kommer til å komme veldig sent hjem, jeg skal varme å ha stand med klassen min :D vi skal være på arkaden i Stavanger  tror vi skal stå der til 5-6 tiden eller noe xD så vis du bor i Stavanger må du bare komme å se hva vi har :D 

Men uansett, nå kommer det som skjedde i helgen. 

på torsdag var jeg med klassen min til Stavanger museum, det var første gang jeg var der og det var faktisk ganske kjekt å å kult, vegg i vegg ligger også barne museet og jeg måtte også inn der får å se litt. Så jeg fikk ta bilde med en diger dukke, jeg synes den var litt skummel.


fikk ikke snu bilde... :(

det var sånn utstilling der som det gikk Ann og sitte inni en livmor xD så det måtte jeg også prøve xD


vis det er noen så vet hvorfor bildene snur seg automatisk så plis hjelp meg får det er sykt plagsomt..

det var også utstoppa dyr 

det var også masse annet der xD men det var dette jeg tok bilde av.

rett etter skolen så måtte jeg hjem å dusje og pakke, får jeg skulle reise til kjæresten min. Vi gjorde masse rart, gikk tur også fikk jeg sminke han :D det var ganske morsomt xD jeg har sminket han en gang før men det ble ikke så fint så det ble denne gangen :) jeg gikk etter et bilde så jeg viste mer hvordan jeg skulle gjøre det, jeg er ikke så flink til sminking så, så lenge jeg ha noe å gå etter så blir det mye enklere xD også ville han ha litt sån emo stil xD


også neglelakk xD

her er bilde jeg gikk etter, vet ikke om det var akkurat det men Jaffal  han eg gikk etter

Bilderesultat for jared leto makeup 
han ble litt skummel, hadde han hat svart hette genser eller en kåpe så hadde han blit veldig mystisk å slummel xD det var bare det som manglet nå xD men han ble ganske kul da :) hva syns du ? :)

også tok vi litt bilder når vi var på tur :D 


 

 søteste gutten min :D 

haha xD han ville sei hei :P

kyssing på gang, altid søtt med sånne bilder syns eg :D

lovely <3
 
det var litt om det som jeg har gjort i helgen :D håper alle dere også har hatt en bra lang helg :D og jeg håper du likte innlegget mitt :D
Blogges <3

 

 

 

 

det å føle seg trygg.

Heisan ! I dag tenkte jeg bare å skrive om en viktig å internsang ting. Grunnen til at jeg ville blogge om dette er fordi vi har hat en stor diskusjon om dette på klubben jeg går på. jeg kjente jeg ble ganske så interessert i det, fordi det var så mange som opnet seg, jeg ville også si noe men jeg klarte ikke helt. 

Det å føle seg trygg på personer rundt deg, som dine venner det er viktig å føle seg trygg blandt dine venner, og de du er glad i men vis du ikke føler deg trygg å har vanskelig å fortelle om dine meninger så e det faktisk ikke så kjekt.

Der jeg går på klubben er det mange gode mennesker, jeg føler meg altid litt mer tryggere på fålk for hver gang jeg er der, jeg kjenner de fleste som går der det er kansj noen få jeg ikke kjenner men de bryr jeg meg ikke om. Jeg klarer og ver meg selv jeg kan snakke med alle der å det er ganske godt å trykt, jeg fikk høre nå sist jeg var der av ei jente at vi var som en stor familie å det gjorde meg ganske glad. 

På denne klubben har vi det sån at alle kommer som de er det er ingen som blor mobbet å ingen som blir sitt på som noe anderledes, det er bare to grupper en ``sofa jeng`` åsså e det oss som sitter på de hare benkene xD men alikavell alle snakker med alle å alle e greie med alle :)

Denne klubben har hjelp meg sykt mye med å føle meg trygg på folk å masse annet også så klart xD men jeg ville si dette får det er så viktig å ha en plass der du kan føle deg velkommen uten om å bli sitt ned på, jeg synes alle byer burde h en ungdoms klubb om hjelper folk å får deg  til å føle deg velkommen, du får mye venner, kansje ikke venner du er med på fritiden men venner du har der å du kan snakke med.

 

Så det å føle seg trygg å satt pris på hjelper mye :D det er en utrolig bra følelse :D

jeg har egenklig aldri tenkt på hvor viktig den klubben er for meg før nå, hadde kke jeg gått der så hadde jeg vert mer hjemme så klart vert med venner men det er ikke hver dag xD så mitt liv uten den klubben aner jeg ikke hvordan det hadde blitt xD

 

håper dere likte innlegget xD 

Blogges <3

Tirsdag.

Heisan, skriver et lite innlegg på telefonen i dag fordi jeg ikke er hjemme å ikke har pc xD

Akkuratt nå så sitter jeg på en klubb som heter bakgården, det er en ungdoms klubb jeg går på xD jeg har sikkert snakket om den Før xD
Tenkte jeg skulle slenge inn noen rare bilder av meg å ei venninne som har kjeda oss litt på skolen xD disse 2 bildene lagde vi i sist uke

Såg en kommentar om at det var noen så mente jeg måtte legge ut flere sånne bilder og at det var morsomt :D takk til deg som skrev det :D

Men her kommer det jaffal 2 nye bilder :D

Jeg synes det er sinsykt morsomt å lage sånne bilder xD jeg er ikke så god som den tidligere bloggeren  sisteplass var, det var hun som inspirerte meg til å lage sånne rare bilder xD hun var ganske god i det xD

Her er noen bilder fra hun xD jeg ler meg i hel av å lese de der xD

Hu e skam bra, synd hu slutta av med bloggen sin spør du meg... men hu har fortsatt instagram :D

Jupp det va alt eg hadde å sei i dag xD
Blogges  <3

Kos :D

I dag så var jeg med karen ei av mine aller beste venninner :D vi to finner altid på mye kjekt :D vi to me stemte oss får å Være veldig sportie å gå en liten tur til et senter nerme oss :D og der kjøpte me ikke så mye da xD eg kjøpte meg 3 slikepinner og en smoothie.
Så tok vi bussen hjem igjenn xD og da gikk vi til hun og spilte kort resten av kvelden :D det var som vanlig kjempe kos :D

Her er litt bilder xD jeg bestemte meg får å redigere litt bilder fordi eg kjeda meg litt etter jeg kom hjem xD

Åsså kom karen på at hu ville hive alle kortene på golvet sån at eg kunne poke dem opp igjen xD

Jepp det va alt eg hadde får i dag :D håper dere har hatt en fin dag :D

kjempe kjekke start på helgen :

Fra fredag til lørdag var jeg på overnatting hos min aller beste beste kamerat :D <3 

han e kjempe god å me ble gode venner ganske så fort :D me e ganske like på mange måter :D<3

å han får meg aldit glad hver dag :D han e bare den beste gutten eg har møtt :D

så va me med søsken barnet mitt også :) altså Espen er på en måte et slaks ste søskenbarn får meg altså onkelen min e ste faren hans xD så ja.. xD

 

uansett me hadde det ganske kjekt :D me gama minecraft å her e litt bilder fra det :D

her er da meg å søsken barnet mit :D

meg søskenbarnet mitt å Espen :D detter er mens me game xD

ellers så tok jeg og espen noen selfier xD

me tok en del flere en dette, dette var bare noen få bilder xD 

også har vi litt galne og rare bilder xD

eg er ut som en demon som sniker meg innpå han på dette bilde XD haha

 

ellers så va me litt over trøtte så va de espen så fant ut at en påse som sto der ligna på en høna xD eg e faktisk ganske enige xD noen andre som er enige i ad det ligna på en høne ? xD


det va sån helt random haha xD

meg å espen har en del fritids xD


å btw me klarte å komme til 2000 pokers på fb i går kvelt !!! :D xD


yeei me e gode xD hahaha

jupp, ikke hadde det jaffal kjempe kjekt :D  endelig har eg faktisk en god grunn til å komme til hutten får nå har jeg en mer venn her oppe :D og det betyr mye :D <3 

håper du likte innlegget mitt i dag. :D

og jeg håper du har hat en fin dag i dag :D

så snakkes vi :D <3

 

 

Tivoli

I dag var jeg på tivoli med 3 gode venner :D og her kommer noen bilder fra dagen.

Jeg måtte selvfølgelig ha sukkerspin :) ingen tvil om det... :)

Også var vi oppi et pariserjul kjempekoselig :)

Haha, måtte ha med et selfie ;) så utrolig deiligt vær ute også nå, håper det varer lenge :) Blogges <3

Btw.

I går så var vi ute i gamle Stavanger med skolen fordi det var så utrolikt fint vær :) så da tok jeg noen bilder :)

Meg å Margrethe <3 vett me e sexy ;)

Sjer me at eg ikke e så fotogene med kroppen.... Haha

Her er min nye/gamle kjæreste :) han hette Tor (seie me)

Jepp, håper dere likte bildene og videoen er snart på vei, har enda ikke pakket det ut xD........

Blogges <3

Gårsdagen....

Hei, siden det ikke har sjedd så mye i dag så tenkte jeg og blogge om hva jeg gjørde i går. Jeg var på klubben som jeg går på i går så da tok jeg noen bilder av meg å ei veninne <3

Vet me e sexy xD

Ja foresten den bandasjen hun har på armen er falsk xD hu lurte meg siden det var 1. April hahaha historien var liksom at hun hadde blit angrepen av en hund på vei opp til klubben, å hu spilte så bra at eg beit på de xD hahah men eg e veldig lett lurt då xD

Uansett så va de en sykt bra dag i går utrolig kjekt, vi måtte male unger i ansiktet :) bra opplevelse de o <3

Jepp, så nå har jeg bare tenkt å slappe av og vente til åndenes makt begynner ! :D noen andre som ser åndenes makt ?? :)

Fin dag i dag o :D

Hei og hå xD

i dag fant jeg endelig noen som vile verme meg :D hehe, min måte var å sende melling til alle på tellefonen min så til slutt var det ei veninne som ville verme meg :D<3 da ble jeg glad :D

så jeg og Birgitte som hun heter vi koste oss på fotbal banen :D synd det ikke va så mange fine gutter å se på der.. xD haha men vi koste oss jaffal :Dhehe så sykt kos når du finner noen å vermed :D <3 

her er litt flere bilder som jeg tok tideligere på dagen :)


ikke spør, eg like meg bare litt å fotball banene xD


haha, eg kjeda meg litt å eg hadde ikke noe annet å finne på så darfår ble det litt bilder av banen xD


va utrolig kjedelige bilder disse siste her, men hadde ikke så mange andre bilder :P

Men jeg kan si det at siden det er så utrolig fint vær ute nå for tiden, så komme det til og bli mange bilder ute :D jeg bare må ut når det er så fint vær :D 

men jeg trenger litt mer å ta bilder av då :)

Blogges <3

Meg å Margrethe <3

Hei.

I dag så var jeg med min gode veninne Magrethe, og vi kan jo finne på så mye sprell, blant annet å gå ut og ta sprøe bilder og springe rundt i gatene og synge får full hals :P

jeg og hun kan ha det utroolig gøy uten alkohol :P hahaha det så sikkert ut som om vi var fulle, men vi far helt edru :P

her er noen bilder som Margrethe tok av meg, og jeg fikk tat et bilde av hun :P 


noen ble ikke like bra siden hun bare knipset i vei :PPS: Margrethe skal bli frisør så hun fik fikse meg på håret :P nydelig resultat, men tok desverre ikke noe nere bilder av det :(må jo ha litt rare bilder :Pvett det va litt dårlikt men det va jo litt kult :P
finaste bilde ever :P


Love you Margrethe <3 

 

haha ble mye blogging i dag :P 

håper dere liker bildene :P

Blogges <3

hits