Fri tirsdag :D

I dag har jeg hat fri fra skolen siden vi jobbet med skole helt til 7 på kvelden i går, vi jobbet med den siste standen vår i ungdoms bedriften som jeg er med i, det er andre året jeg er med i det og jeg syns det er ganske kjekt så jeg kommer sikkert til og være med neste år også. Vi solgte ikke så mye i går, vi solgte bare 2 ting :( så da fikk vi ikke kjent så mye penger heller... Men uansett så får vi utdelt vår halvpart av pengene i slutten av skole året, sist år kjente jeg 1500 kr. så jeg er spent på hva jeg får i år.

Her er et bilde av standen vår.

Alt vi selger er håndlaget så vi selger enten gamle produkter eller nye, det varierer xD her er det ei venninne av meg som heter Birgitte som står og venter på kunder :)

vi var 3 som sto der og vi byttet med en annen gruppe på 3 så vi sto en time hver. En time gikk fort men du ble ganske sliten av og stå xD vi sto der fra 3 til 7 og vi hadde 2 timer vær. 

så ja det var det jeg var opptatt med i går.

I dag skal jeg på klubben så jeg gleder meg til det, ellers så vet jeg ikke mer, kommer til og slappe av nå til klokken er 3- 4 så stikker jeg til byen :)

håper du likte innlegget å at du har en fin tirsdag :D

Blogges <3

Ungdomsbedrift !

Hei, jeg fikk besjed om at jeg skulle legge inn et innlegg på bloggen min om ungdomsbedriften jeg er med i på skolen.

så hvis dere er interesert i noe av det vi selger så må dere gjerne gå innom facebook siden vår: https://www.facebook.com/thecreativepower?fref=ts

25. mai er siste frist, da skal vi stenge den av, håper dere stikker innom siden :)

her kommer det litt bilder av ting vi selger:


dette var bilder av litt vi selger, vi selger også mye mer men da må dere gå på siden vis dere vil se videre :)

Blogges <3

hits