skole igjenn..

Så nå er det skole igjen, og det er sikkert mange av dere som har begynt på skolen igjen. Jeg håper dere alle har hat en utrolig fin sommer ferie! 

Jeg har filmet inn en innkjøps video og den holder jeg på og redigerer, det vil si veninnen min karen redigerer den får meg. Jeg vil også lage mer videoer som for eksempel min morgen rutine, blir veldig glad vis noen kommer med flere ønsker til hva du vil eller ønsker å se på denne bloggen! 

Jeg vil lære meg mer om det og redigere og lage film og videoer siden nå går jeg i en klasse som har litt med dette og gjøre vi holder på med dette en gang i blant så jeg kommer nok til og legge ut noen videoer eller noe jeg har redigert nå frem over får jeg håpe. 

 

Ellers er jeg usikker på når innkjøps videoen kommer ut, vis jeg skal lage mer videoer så vil jeg bli litt flinkere å legge de ut fort når de er ferdige! sån som en youtuber !

Jeg hadde faktisk en liten tanke om at jeg ville bli en youtuber men jeg passer ikke til det får jeg er ikke så flink til å snakke til kamera å få det til og bli bra, føler alle videoene jeg lager blir veldig kleine.

så jeg kommer nåk ikke til og lage så mange videoer der jeg snakker. kommer sikkert til og bli mer sån tulle videoer eller videoer der jeg bruker musikk sån at det ikke blir får dumt .

 

Jeg vil også begynne å blogge mer, vet jeg har sakt det før men jeg klarer aldri å holde det, får ofte sliter jeg med å finne ting å blogge om eller så skjer det ikke så mye som er spennende og blogge om. Tenker jeg kan ha faste dager i uken der jeg kan blogge på får da kan jeg hode det bedre, tenkte å blogge hver tirsdag og torsdag er en begynnelse. og de er de dagene det skjer mest siden det er da jeg går på klubben, forhåpentligvis sjer det noe kjekt jeg kan blogge om også. selfølgelig så kan det jo skje mye på de andre dagene også så da tenkte jeg og blogge vis det er noe kjekt som skjer.

håper dere likte dette lille innlegget :) og jeg håper dere får en fin dag videre ! 

Blogges. :D

 

Sanger.

 Så, siden jeg ikke kommer på noe akkuratt nå tenkte jeg bare å snakke om en sang, eller en norsk rapp jeg har hørt en del på xD den er egenklig ganske trist, jeg fikk ofte tårer av den før, men nå når jeg har funne ut hva den egenklig handler om så vil jeg bare si at det de synger har de veldig rett i.

den handler om alt hatet i verden, å kossen det ha blitt :) vett det er ikke så mange som liker norsk rapp men denne sangen bør du bare hørre på eller vartfal hørre på det de synger, får det e ganske fint å bra.

her er sangen 

 

vis du ikke vil hørre sangen kan du lese eksten nedfårbi på sangen :)

jeg liker denne sangen får den er sann vis du tenke på all krigen å alt det som sjer, syns det er sykt bra skreve av han :)

håper du har en fin søndag :D !

Blogges <3

 

Syk...

E ikke akkurat like kjekt å begynne helgen med å ver syk... hadde egentlig planer denne helgen også.. men nei da eg måtte bli forkjølt å slakke å litt feber.. 

jeg skylder på den dagen jeg gikk ute i kort boksa får når jeg skulle hjem så var det kalt.. xD 

Så i dag kommer jeg bare til og vær hjemme å slappe av, vet ikke hva jeg skal gjøre på da.. xD 

ka e det å gjør på når man er syk ? xD  eg vett jaffal ikke, pleie bare å ligge i sengå å syns sund i meg selv xD 

eg vett at når eg e syk blir eg veldig klagite eg bare klage får at eg e syk, når eg e syk så e alt gale xD nei da ikke akkuratt sån, men eg hate å ver syk får då kan eg ikke ver ute å ha det gøy, då må eg bare ver inne å det e ikke serlig bra får meg å ver inne får mye xD blir så ensom å kjedelikt.

e det noen så har noen gode ideer til hva man kan gjøre når man er syk ? :)

isafal hva pleier dere og gjør når dere er syke ? legg igjen en kommentar vis du ha noen ideer :D <3

 

 

blir et lite innlegg i dag siden jeg egentlig ikke har så mye interessant å blogge om :P

 

Håper dere har en fin Lørdag :D <3

Blogges <3 

hits