Spesial skole ?!

Okei eg bestemte meg får å skrive et lite innlegg i dag fordi det e en ting som plager meg og det er  spesial skole. Ja jeg går på en litt anderledes skole en normalt, jeg går på en skole får de som sliter å de som er enten drit lei av skolen eller ikke har fåt plass på noen andre skoler.

Alle som går på denne skolen har forskjellige grunner og det er det som Gjør at de som går på hoved skolen på en måte vet om oss og ser ned på oss og det liker jeg ikke får vi er også mennesker, jeg merker selv at når jeg går oppe på hoved skolen så er det mange som stirrer på meg som om det er noe galt med meg, det er ikke serlig kjekt men jeg driter egenklig i det, de får tro hva de vil.

Jeg har tenkt mye på dette helt siden jeg begynte på denne skolen, Før jeg begynte kalte de godalen får dopdalen så jeg var skeptisk på det men jeg har en tante som går der og hun sa at det ikke var sån nå, kansje Før i tiden ?

Men uansett så er det litt drit på denne skolen får siden vi går på spesial skole får vi spesial hjelp.. jeg angrer faktisk litt nå på at jeg valgte å gå videre på denne skolen, får jeg vil bli russ neste år og vår skole har ikke sån... det irriterer meg en del, så jeg vil egenklig bare kjøpe russe drakten uansett ..

Det finnes vel ikke noe regler får dette ? Jeg er veldig usikker men jeg vil finne det ut. Vis det er noen som vet noe om dette så legg gjerne igjen en komentar da blir jeg takknemlig :)

Men litt tilbake til skolen jeg går på, jeg sier bare det er drit på grunn av de to tingene, ellers er den helt greit,  det er mange koselige folk der å det er en skole som er ganske chill, lekser får du om du vil karakterer får du om du vil, du velger hvilken fag eller hva du vil lære om, du velger rett og slett alt selv, så lenge du Gjør noe så blir du ikke tvungen til noe, sitter du bare der så blir du satt i arbeid til kansje noe du egenklig ikke vil Gjør.

Får min del er den ganske grei får jeg er en parson som er sinsykt lei av skolen litt på grunn av at jeg har glemt ut nesten alt fra ungdom skolen... jeg vil lærer meg opp igjenn men jeg har ikke vilje styrke nok til skole arbeid.

Med en gang noen begynner å snakke om matte til meg så vil jeg ikke høre på får det er noe jeg hater selv om jeg vet hvor viktig det er, jeg vet jeg må lære det en gang.... hadde noen gjort matte kjekt så hadde det vert mye enklere å lære, når jeg var mindre spilte jeg mye matte spill og jeg lærte mye av det får det var kjekt.. jeg savner det når matte var kjekt.

Jeg håper ikke dette ble for langt, jeg ville bare skrive dette får jeg har godt og tenkt på dette lenge xD vet ikke om det er så mange som e i samme situasjon som dette men men, mine meninger jaffal :)

Håper du likte innlegget :)

Blogges <3

Stress !

Hei :)

Fra i mårå av føler jeg at alt kommer til å bli veldig stress, i morgen så skal jeg først og fremst på skolen og vi skal gå tur med skolen i mårå og rett etter skolen må jeg gå til klubben får der må jeg snakke litt med de folkå der angående helgen, også skal vi på en konset med klubben og jeg kommer ikke hjem før i 8 9 tiden så jeg kommer ikke til å ha tid til og blogge i mårå.  Så har vi fredagen etter skolen en tid reiser jeg på hutte tur med klubben fra frdag til lørdag jeg har ikke fått noe info om det men det kommer jeg til og få i mårå, på lørdagen når jeg kommer hjem så må jeg ta kyst bussen til typen min, får det er ingen hjemme her moren min og ste faren min reiser til hutten å jeg får ikke låv å ver aleina hjemme så det kommer til å bli veldig mye stress på lørdagen så resten av helgen skal jeg nok bare slappe av og spare opp nye krefter til ny uke.

 

Etter helgen så blir det en kort uke siden mandagen har vi fri så går det rett på tirsdag vanlig dag og onsdagen reiser jeg på en ny hutte tur med skolen og det skal da vere fra onsdag til torsdag og jeg vet at jeg skal til kongeparken jaffal noe mer vet jeg ikke om den turen, jeg gleder meg til alt dette men jeg kjenner at det kommer til å bli sykt mye stress også.. Så jeg kommer ikke til og blogge nå før på mandag eller tirsdag. Bare sån at det er klart, jeg har en del å prioritere først nå sån at jeg kan få aldt på plass igjen.

I dag tror jeg at jeg bare skal lappe av og kose meg med Teen wolf :D har blit forelska i den serien, er det noen andre som har sitt det ? :D 

 

håper du likt innlegget mitt 

Blogges<3


helgen og ingen Internett....

Hallo! håper alle har hat en fin 17. Mai :D 

så nå er jeg tilbake jeg har ikke blogget i helgen fordi jeg har vert så opptatt å jeg har ikke hat nett hjemme siden ste faren min gjorde noe med det sånn at det ikke funker lenger, men nå funker det igjen.

Men nå er jeg her og jeg håper ikke dette innlegget blir får langt, jeg har mye og blogge om nå får tiden, eller i denne uken :) 

17. Mai

på 17. mai var det ganske kjekt, var litt dumt at været var så ustabilt men det gikk greit. Jeg feirte dagen sammen med typen min (Espen) og  beste veninnene mine Helle og Birgitte, vi såg på folketoget sammen alle 4 det var et stort og fint tåg :) 

her kommer det noen bilder :)ja, jeg hadde ikke så mange fine bilder akkurat men her fikk dere jaffal en liten smake bit :)

Så før folketoget såg jeg og typen min på russe tåget, jeg så 2 stykker jeg kjente i det tåget så det var ganske kult, og jeg fikk også møte ei gammel veninne som hadde typen sin med og såg på russe tåget sammen med oss . her er litt bilderrussene var ganske kule, jeg vil også bli russ neste år ! jeg kommer til å bli en edruss som det heter får jeg er ikke så glad i å drikke.

her er litt bilder av meg å typen min på 17.mai :)

elske dette bildet :D 

vi hadde det utrolig kjekt på 17. mai :D den beste 17. mai ever ! gode minner som jeg ikke vil glemme, og jeg har altid ønsket et sån bilde med meg og en får det er så søtt og endelig fikk jeg det :D for jeg har funnet en  jeg elsker :D <3

 

 

Kongeparken Lørdag 16. mai 

Vi var også i kongeparken i helgen, det var litt missforståelser og jeg rotet det litt til får jeg hadde glemt og gi beskjed til ei veninne som skulle være med oss, og jeg følte egentlig jeg ødela alt, Men så til slutt så klarte jeg og  typen min og overtale veninnene mine til og gå siden de var litt imot det på grunn av været, men de var are glade får at vi klarte og overtale de :D så det ble til en veldig bra og uforglemmelig dag uansett :D

gotta love them all <3

fekk meg en ny kompis i kongeparken btw xD 

 

eeee... De ble lei av meg til slutt så de ignorerte meg totalt.... xD haha neida  de ble bare litt usosiale <3 :D


så ja, tror det var alt fra helgen min :) jeg hadde det jaffal kjempe kjekt og det håper jeg alle dere har hat også :D

akkuratt nå så sitter jeg hjemme i sengen min og slapper av, føler hele verden går får fort og jeg får ikke med meg noe av hva som skjer, helt siden mandag har jeg vert trøtt og tung i hodet og jeg aner ikke hvorfår. jeg tror det er fordi jeg har gjort alt får mye og at jeg kansje bare trenger litt pause fra alt får å spare opp litt krefter til helgen. Jeg føler at disse 2 ukene og helgen kommer til og bli ganske stressende, men det er litt fordi jeg føler jeg skal så mye som jeg ikke har kontroll på og når jeg ikke her kontroll på noe blir jeg fort usikker og stressa får jeg vet bare at jeg skal noe, men jeg vet ikke serlig mye mer en det ..

så jeg håper jeg kan få litt mer informasjon etter vert så jeg slipper å stresse med å tenke på det 

 

håper alle har hatt en fin dag :D og håper dere likte dette innlegget :)

 

Blogges <3

Prekestolen !!!!!!

Klasse tur til prekestolen !!

I dag var jeg sammen med egentlig litt blanna klasser, det va litt fra bygg, ny giv også fra min klasse, så vi var egentlig ganske blanda men jeg velger å kalle det får en klasse tur. Det er andre gangen jeg er oppe på prekestolen, jeg har også vert på noe som heter bacecamp, det var også rundt der i området med prekestolen men jeg regner ikke med det får jeg har ikke vert oppe på selve prekestolen der. Vi var litt uheldig med været får det regnet litt men det var bare noen små bøyer en eller to ganger så det gikk fint. 

Jeg er utrolig stolt og overasket over meg selv, jeg brukte 1 og en halv time opp og en time ned :D!!! jeg som trodde jeg skulle bruke minst 3 timer opp og ned med min kondis (har utrolig dårlig kondis) på vei opp så var jeg fast bestemt over at jeg skulle komme meg opp før en som heter Roger (en lærer på skolen) jeg lå ganske langt framme men han klarte å ta meg igjen, han er litt sånn sportsutøver så jeg sleit veldig med å komme før an opp, vi to kapp sprang i siste liten men jeg fikk litt puste anfall ikke sån alvårlig. når jeg spurtet siste liten så jeg måtte bare gi meg å han klarte det, men jeg kom like etter sån 2 min bak. Jeg utfordret meg selv mye på den turen bare får å se hvor langt jeg kunne gå før jeg ble sliten, jeg var veldig klar til denne turen fra begynnelsen av å jeg var ganske målbevisst på hva jeg ville å hva jeg skulle.

her kommer litt bilder fra turen,


 her er vi på vei opp


 Det er en del klatring og ulenttareng, men de er en ganske bra utfordring :)

Her ser du prekestol hutten å parkerings plassen :) det var etter de 2 tyngste bakkene Det var også ganske fint med fine stier.


jeg likte når det var sånn fin sti å gå på får da fikk du hvile litt samtidig som du gikk.

Første pause, kan aldri gå på sånn lang tur uten kvik lunsj :) jeg må liksom altid ha det med på tur xD

 å her er når vi var kommet halvveis, den røde prikker er der vi var jeg tror jaffal det eller så er det over halvveis e ikke helt sikker xD på vei opp så fant vi en liten fin utsikt :) måtte ha en selfie der 


Det var også litt snø når vi var kommet oss høyt nok opp, jeg syns det var litt morsomt siden vi ikke har hatt så mye snø i det siste xD


De forran der hadde en veldig snodig liten puddel med rød hanekam xD var litt morsomt, men jeg syns litt synd på hunden også :(

Så etter en stund var vi endelig oppe !


her er meg som sitter med beinå utfårbi, jeg tør ikke så langt men nerme nok :D


og her ligger jeg å ser ned i stupet, jeg tørte ikke å ligge der så lenge bare i sån 5 min, jeg har sinsykt høyde skrekk, men jeg gjorde det får å utfordre meg selv, sist gan jeg var oppe tørte jeg ikke det, men denne ganger gjorde jeg det, så kansje neste gang tør jeg å sitte med beina utfår ? :D

det er meg i blått å ei som heter Melinda i rosa :)og her er meg som står på kanten :)
også var det bare veien ned igjen, jeg syns det gikk litt raksere ned men også litt lettere selv om det gjorde vondt i knenå men jeg klarte meg faktisk ganske fint, når jeg endelig var fremme så var jeg første jente nede og sikkert 5 personen av vår gruppe xD så det var lit kjekt, jeg sprang siste strekningen når det kom finere vei, grus og fin sti så sprang jeg ned de to hareste bakkene :) og videre ned til bilen. 

Her er et bilde av meg etter jeg hadde kommet ned. 


Har du også ert oppe på prekestolen ? 

legg gjerne igjen en kommentar om du har vert der oppe.

Håper du likte innlegget mitt og at du har en fin dag videre :)

Blogges <3 


 

 

Helgen med verdens beste gutt :D

I helgen så var jeg jo hos typen min, og vi hadde det som vanlig ganske kjekt i lag. Vi gikk en liten tur på fredag får å kjøpe inn litt godt til helgen og på lørdag så var vi ute på shopping tur, først tok vi bussen fra Åkra til oasen storsenter i haugesund, så gikk vi litt rundt der får vi måtte vente på neste buss siden vi ville til amanda.

Espen tok et bilde av meg når vi var på oasen :)


så når bussen endelig kom så kunne vi gå videre til amanda :)

her er vi på vei til amanda på bussen.


 og her har vi amanda :D


jeg syns amanda senteret er mye kjekkere en oasen får det skjer en del mer der en det gjør på oasen, og når vi kom inn på amanda så var det utrolig mange folk der. Vi koste oss og gikk rundt og kikket i butikker, jeg kunne ikke kjøpe så alt får mye siden jeg ville spare penger til neste helg :D men jeg kjøpte meg en negle fil, ikke så interessant men det  var det jeg kjøpte på et stort senter, det er egenklig ikke serlig kjekt å komme ut av et stort senter å bare kjøpt en liten fil, men det må nesten bli sån når du ikke vil bruke så mange penger xD og når du ikke finner så mye du vil ha.

Her er et bilde av meg å Espen på amanda <3

etter en stund begynte vi å bli sultne så vi gikk til McDdonald får å spise :D


det var veldig kos på lørdagen, bortsett fra når vi skulle hjem fra amanda så ble det litt mye stress med bussen hjem, får de hadde gjort det så forvirrende å vi glemte så se på rett dag, så det ble bare til et stort kaos, og jeg og Espen vi har aldri tatt disse bussene før så vi viste jo ikke noe om hva som var rett og hva som var feil, så det ente opp med at jeg måtte ringe til moren min som var på hutten og spørre om hun kunne komme og hente oss, så hun kjørte oss til oasen igjenn. der vi måtte vente på neste buss som gikk til åkra. Vi kom oss nå hjem etter å stå ute i kulden å regnet :D 

Jeg sier bare det at jeg hater bussene i haugesund. mye bedre i stavanger får der er det ikke avansert og der er alt sån  så det skal, sikkert fordi jeg er vant med stavanger og ikke med haugesund, å det er ikke sikker det er sån over alt i haugesund, men jaffal der med amanda burde de fiksa det sån t det blir enklere får oss som ikke er så kjent med det området. 

og i dag så reiste jeg hjem igjen, mamma rinkte og vekte oss i dag og sa at hun kom å hentet meg om en time... å vi var ikke stått opp så det var ikke så kjekt at jeg måtte reise fra Espen så tidelikt.. men men jeg ser han igjenn neste helg :D og det gleder jeg meg til. 

 

Håper du som har tatt deg tiden med å lese denne bloggen har hat en fin helg også ! og at dere får en fin søndag :D

håper du likte innlegget mitt :)

Blogges <3

 

 

Fredag!

Akkurat nå så sitter jeg i timen, skal egentlig jobbe med å skrive en historie om hvordan mitt liv kommer til og være i år 2025. Jeg klarer ikke å konsentrere meg å vi er bare 2 elever i klassen med meg i dag å læreren er ikke i klasserommet, så det er tiltak å jobbe xD så jeg bestemte meg får å skrive et lite innlegg, mye kjekkere enn å sitte å tenke på hvordan ditt liv vil bli om mange år xD og mye enklere, fikk liksom litt inspirasjon til og blogge når jeg tenkte på hvor vanskeligt det var å tenke på frem tiden. Jeg hadde egentlig skreve den historien på 123 får jeg vet hvordan mitt drømme liv ville blitt, men når det kommer til å skrive ting eller forklare ting med ord så klarer jeg det ikke så bra xD Men ja sån e det bare xD ikke alle kan gjøre alt perfekt. Rett etter skolen så skal jeg hjem og pakke også reiser jeg med moren min til Karmøy og moren min skal kjøre meg til typen min :D det gleder jeg meg til :D Kommer sikkert til og enten blogge mye i helgen eller så kommer det et stort innlegg på søndagen :D Håper dere har en fin fredag å en fin helg :D Blogges <3

Mye å ingenting

Jeg har egentlig ikke noe å blogge om i dag. Dessverre det har skjedd masse i dag både negativt å postivt jeg har gjort noe av det hardeste  jeg noen gang har gjort, men det er ikke så viktig at jeg vil snakke om det her men jeg kan si at jeg planlegger 2 store innlegg å det kommer til og komme en film i nermeste fremtid (håper jeg)  sorry får at jeg ikke har så mye å skrive om i dag, men jeg tenkte alikevel å skrive et lite blogg innlegg til dere
Blogges <3

Fri tirsdag :D

I dag har jeg hat fri fra skolen siden vi jobbet med skole helt til 7 på kvelden i går, vi jobbet med den siste standen vår i ungdoms bedriften som jeg er med i, det er andre året jeg er med i det og jeg syns det er ganske kjekt så jeg kommer sikkert til og være med neste år også. Vi solgte ikke så mye i går, vi solgte bare 2 ting :( så da fikk vi ikke kjent så mye penger heller... Men uansett så får vi utdelt vår halvpart av pengene i slutten av skole året, sist år kjente jeg 1500 kr. så jeg er spent på hva jeg får i år.

Her er et bilde av standen vår.

Alt vi selger er håndlaget så vi selger enten gamle produkter eller nye, det varierer xD her er det ei venninne av meg som heter Birgitte som står og venter på kunder :)

vi var 3 som sto der og vi byttet med en annen gruppe på 3 så vi sto en time hver. En time gikk fort men du ble ganske sliten av og stå xD vi sto der fra 3 til 7 og vi hadde 2 timer vær. 

så ja det var det jeg var opptatt med i går.

I dag skal jeg på klubben så jeg gleder meg til det, ellers så vet jeg ikke mer, kommer til og slappe av nå til klokken er 3- 4 så stikker jeg til byen :)

håper du likte innlegget å at du har en fin tirsdag :D

Blogges <3

Lang helgen!

Hallo folkens :D I dag kommer det et stort innlegg om hva som har skjedd i hele lang helgen, jeg valgte å skrive om alt i dag siden da blir det kanskje  mye bedre, å kanskje litt enklere. Så vil jeg også si at jeg vet ikke om jeg kommer til og blogge i morgen siden jeg kommer til å komme veldig sent hjem, jeg skal varme å ha stand med klassen min :D vi skal være på arkaden i Stavanger  tror vi skal stå der til 5-6 tiden eller noe xD så vis du bor i Stavanger må du bare komme å se hva vi har :D 

Men uansett, nå kommer det som skjedde i helgen. 

på torsdag var jeg med klassen min til Stavanger museum, det var første gang jeg var der og det var faktisk ganske kjekt å å kult, vegg i vegg ligger også barne museet og jeg måtte også inn der får å se litt. Så jeg fikk ta bilde med en diger dukke, jeg synes den var litt skummel.


fikk ikke snu bilde... :(

det var sånn utstilling der som det gikk Ann og sitte inni en livmor xD så det måtte jeg også prøve xD


vis det er noen så vet hvorfor bildene snur seg automatisk så plis hjelp meg får det er sykt plagsomt..

det var også utstoppa dyr 

det var også masse annet der xD men det var dette jeg tok bilde av.

rett etter skolen så måtte jeg hjem å dusje og pakke, får jeg skulle reise til kjæresten min. Vi gjorde masse rart, gikk tur også fikk jeg sminke han :D det var ganske morsomt xD jeg har sminket han en gang før men det ble ikke så fint så det ble denne gangen :) jeg gikk etter et bilde så jeg viste mer hvordan jeg skulle gjøre det, jeg er ikke så flink til sminking så, så lenge jeg ha noe å gå etter så blir det mye enklere xD også ville han ha litt sån emo stil xD


også neglelakk xD

her er bilde jeg gikk etter, vet ikke om det var akkurat det men Jaffal  han eg gikk etter

Bilderesultat for jared leto makeup 
han ble litt skummel, hadde han hat svart hette genser eller en kåpe så hadde han blit veldig mystisk å slummel xD det var bare det som manglet nå xD men han ble ganske kul da :) hva syns du ? :)

også tok vi litt bilder når vi var på tur :D 


 

 søteste gutten min :D 

haha xD han ville sei hei :P

kyssing på gang, altid søtt med sånne bilder syns eg :D

lovely <3
 
det var litt om det som jeg har gjort i helgen :D håper alle dere også har hatt en bra lang helg :D og jeg håper du likte innlegget mitt :D
Blogges <3

 

 

 

 

hits