Komfortsonen!

Hei, nå har jeg noe litt interesangt og komme med, dette er noe jeg egenklig ikke har tenkt på eller brydd meg om før nå.

Ordet Komfortsone viste jeg ikke om før men nå forstår jeg hva d er, når jeg først fikk høre om dette så begynte jeg og tenke mer gjennom hvor mye jeg har klart og forlenge min komfortsone og hvordan den var før. Jeg har fortsatt en del igjenn, jeg har faktisk klart å forlenge komfortsonen min uten å en gang tenke over det og det er det sikkertmange som gjør.

Jeg synes det er et ganske interesangt tema å snakke om komfortsonen får det er så mange forskjellige, på klubben jeg går på var d en man som kom og snakket med oss om dette og jeg lærte mye av dette som han sa, han har vist oss noen enkle forklaringer på hvordan vår komfortsone fyngerer 

Vis du vil prøve dette så kan du følge dette 

1. fold hendene dine som om du skal be.

2. legg merke til hvordan du holder hendrene om du legger venstre tommel oppå høyre tommel eller omvent 

3. bytt slik at du har venstre tommel under høyre tommel eller omvent 

Gjør du dette vil du kansje merke at dette blir litt feil eller anderledes, men vis du gjør dette litt lenge og bytter om så kansje du vil kjenne at begge er helt like?

vi fikk beskjed om å gjøre dette får d viser litt om hvordan komfortsonen fyngerer, får må du gjør noe som virker nytt og litt ubehageligt så går du ut av komfortsonen din får å gjøre det.

Vis du skal ta en buss til et sted du aldri har vert før så går du ut av det du er trygge på og som er behagligt får deg, med en gang du gjør nye ting strekker du det lengre.

Jeg ser for meg at komfortsonen er en slaks strikk som du strekker lengre og lengre ut 


anbefaler og søke på 

Superpotensial 

på facebook ! 

 

 

 

 

hits