Sommer landet

Så i dette innlegget tenkte jeg og skrive om en fantastisk vakker bok!

det er en liten bok på 46 sider, ikke så alt få stor bok, men den er vakker og utrolig fin!

her er et bilde av boken.

 

Grunnen til at jeg liker denne boken er vel mest på grunn av at jeg fikk denne boken etter min fars død, og denne boken handler på en måte om stedet du kommer til når du dør. 

Denne boken eller han som har skreve denne boken sier at når du dør tar du et skritt til siden av deg selv, at det er en verden ved siden av deg hele veien men du ser den ikke før du er der. 

boken er så fin å rørene at jeg får tårer hver gang jeg leser den, jeg tenker på faren min hver gang. Denne boken sier at du går igjennom en mørk dal får å komme til sommer landet og at du ser et lys i enden av dalen, og i enden av den dalen står det 3 engler og `han som altid venter` (jesus) om du vil, jeg er ikke kristen i det hele tatt så jeg vil kalle han får han som altid venter, siden det er det han gjør som det står i boka. De 3 englene som også står der er da Lysets engel, Håpest engel og trøstens engel. 

De 3 englene er med og hjelper han som altid venter. Jeg kunne fint skrevet ned alt som står i den boken får jeg kan hele boken utenatt nesten fordi jeg leser den så ofte, og jeg blir aldri lei av den får den får meg til å tenke på hvordan pappa har det nå og hvor godt han har det i sommer landet.

jeg vil skrive et lite sitat fra boken til dere.!

rett ved siden av deg finnes det en dal som du ikke ser. Du ser den ikke før du er i den, og når du er i den, vet du ikke at du har vært der før du ikke er der lenger.

Dette var et lite sitat fra første siden! 

Jeg vet ikke med dere men jeg tror litt på dette får jeg velger å tro at min far har det kjempe fint i sommer landet og koser seg med de andre vi er glad i der oppe. Det er jo mange som tror og tenker forskjelligt men jeg tror på dette! 

Håper dere likte innlegget mitt :D 

Ha en fin dag videre !! :)

dette innlegget legges ut nå siden jeg ikke har tid på tirsdagen ! 

Nytt og forbedret ?!

Nytt design !!!

Ja som dere sikkert ser så har jeg fått fornya min blogg og jeg fikk en del hjelp av ei veninne som heter  Naomi, jeg gikk i klasse med henne før.

jag ble utrolig fornøyd med dette designet! og vil gjerne gi en stor takk til Naomi som lagde dette :D 

håper dere likte det også! 

 

så kan jeg like greit sei at denne uken har jeg vert veldig travel så derfår ble det desverre ingen blogging. Jeg kommer til og blogge fast hver tirsdag og torsdag vis det ikke kommer noe i veien får meg! 

nå hadde jeg faktisk litt tid til og blogge, selv om jeg egenklig holder på å rydde rommet mitt. Men jeg ble så glad når designet mitt var ferdigt at jeg ville få det gjort :D 

 

Håper dere alle har hat en fin helg til nå og at dere får en fin helg videre !

 

hits