skole igjenn..

Så nå er det skole igjen, og det er sikkert mange av dere som har begynt på skolen igjen. Jeg håper dere alle har hat en utrolig fin sommer ferie! 

Jeg har filmet inn en innkjøps video og den holder jeg på og redigerer, det vil si veninnen min karen redigerer den får meg. Jeg vil også lage mer videoer som for eksempel min morgen rutine, blir veldig glad vis noen kommer med flere ønsker til hva du vil eller ønsker å se på denne bloggen! 

Jeg vil lære meg mer om det og redigere og lage film og videoer siden nå går jeg i en klasse som har litt med dette og gjøre vi holder på med dette en gang i blant så jeg kommer nok til og legge ut noen videoer eller noe jeg har redigert nå frem over får jeg håpe. 

 

Ellers er jeg usikker på når innkjøps videoen kommer ut, vis jeg skal lage mer videoer så vil jeg bli litt flinkere å legge de ut fort når de er ferdige! sån som en youtuber !

Jeg hadde faktisk en liten tanke om at jeg ville bli en youtuber men jeg passer ikke til det får jeg er ikke så flink til å snakke til kamera å få det til og bli bra, føler alle videoene jeg lager blir veldig kleine.

så jeg kommer nåk ikke til og lage så mange videoer der jeg snakker. kommer sikkert til og bli mer sån tulle videoer eller videoer der jeg bruker musikk sån at det ikke blir får dumt .

 

Jeg vil også begynne å blogge mer, vet jeg har sakt det før men jeg klarer aldri å holde det, får ofte sliter jeg med å finne ting å blogge om eller så skjer det ikke så mye som er spennende og blogge om. Tenker jeg kan ha faste dager i uken der jeg kan blogge på får da kan jeg hode det bedre, tenkte å blogge hver tirsdag og torsdag er en begynnelse. og de er de dagene det skjer mest siden det er da jeg går på klubben, forhåpentligvis sjer det noe kjekt jeg kan blogge om også. selfølgelig så kan det jo skje mye på de andre dagene også så da tenkte jeg og blogge vis det er noe kjekt som skjer.

håper dere likte dette lille innlegget :) og jeg håper dere får en fin dag videre ! 

Blogges. :D

 

Emilie

25.08.2015 // 12:30

Kan du lage sminkevideo?

Stinebk

25.08.2015 // 20:54

Emilie: jeg er desverre ikke så veldig god i sminke og jeg bruker ikke så mye sminke heller desverre :(
hits