Spesial skole ?!

Okei eg bestemte meg får å skrive et lite innlegg i dag fordi det e en ting som plager meg og det er  spesial skole. Ja jeg går på en litt anderledes skole en normalt, jeg går på en skole får de som sliter å de som er enten drit lei av skolen eller ikke har fåt plass på noen andre skoler.

Alle som går på denne skolen har forskjellige grunner og det er det som Gjør at de som går på hoved skolen på en måte vet om oss og ser ned på oss og det liker jeg ikke får vi er også mennesker, jeg merker selv at når jeg går oppe på hoved skolen så er det mange som stirrer på meg som om det er noe galt med meg, det er ikke serlig kjekt men jeg driter egenklig i det, de får tro hva de vil.

Jeg har tenkt mye på dette helt siden jeg begynte på denne skolen, Før jeg begynte kalte de godalen får dopdalen så jeg var skeptisk på det men jeg har en tante som går der og hun sa at det ikke var sån nå, kansje Før i tiden ?

Men uansett så er det litt drit på denne skolen får siden vi går på spesial skole får vi spesial hjelp.. jeg angrer faktisk litt nå på at jeg valgte å gå videre på denne skolen, får jeg vil bli russ neste år og vår skole har ikke sån... det irriterer meg en del, så jeg vil egenklig bare kjøpe russe drakten uansett ..

Det finnes vel ikke noe regler får dette ? Jeg er veldig usikker men jeg vil finne det ut. Vis det er noen som vet noe om dette så legg gjerne igjen en komentar da blir jeg takknemlig :)

Men litt tilbake til skolen jeg går på, jeg sier bare det er drit på grunn av de to tingene, ellers er den helt greit,  det er mange koselige folk der å det er en skole som er ganske chill, lekser får du om du vil karakterer får du om du vil, du velger hvilken fag eller hva du vil lære om, du velger rett og slett alt selv, så lenge du Gjør noe så blir du ikke tvungen til noe, sitter du bare der så blir du satt i arbeid til kansje noe du egenklig ikke vil Gjør.

Får min del er den ganske grei får jeg er en parson som er sinsykt lei av skolen litt på grunn av at jeg har glemt ut nesten alt fra ungdom skolen... jeg vil lærer meg opp igjenn men jeg har ikke vilje styrke nok til skole arbeid.

Med en gang noen begynner å snakke om matte til meg så vil jeg ikke høre på får det er noe jeg hater selv om jeg vet hvor viktig det er, jeg vet jeg må lære det en gang.... hadde noen gjort matte kjekt så hadde det vert mye enklere å lære, når jeg var mindre spilte jeg mye matte spill og jeg lærte mye av det får det var kjekt.. jeg savner det når matte var kjekt.

Jeg håper ikke dette ble for langt, jeg ville bare skrive dette får jeg har godt og tenkt på dette lenge xD vet ikke om det er så mange som e i samme situasjon som dette men men, mine meninger jaffal :)

Håper du likte innlegget :)

Blogges <3

sammegreia

21.05.2015 // 15:37

Ha en superflott torsdag videre;)

Hadde satt stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3

emilietr

09.06.2015 // 20:46

du skriver velig bra, stå på

Kosleig om du hadde sjekket ut bloggen min:)

www.emilietr.blogg.no
hits