Stress !

Hei :)

Fra i mårå av føler jeg at alt kommer til å bli veldig stress, i morgen så skal jeg først og fremst på skolen og vi skal gå tur med skolen i mårå og rett etter skolen må jeg gå til klubben får der må jeg snakke litt med de folkå der angående helgen, også skal vi på en konset med klubben og jeg kommer ikke hjem før i 8 9 tiden så jeg kommer ikke til å ha tid til og blogge i mårå.  Så har vi fredagen etter skolen en tid reiser jeg på hutte tur med klubben fra frdag til lørdag jeg har ikke fått noe info om det men det kommer jeg til og få i mårå, på lørdagen når jeg kommer hjem så må jeg ta kyst bussen til typen min, får det er ingen hjemme her moren min og ste faren min reiser til hutten å jeg får ikke låv å ver aleina hjemme så det kommer til å bli veldig mye stress på lørdagen så resten av helgen skal jeg nok bare slappe av og spare opp nye krefter til ny uke.

 

Etter helgen så blir det en kort uke siden mandagen har vi fri så går det rett på tirsdag vanlig dag og onsdagen reiser jeg på en ny hutte tur med skolen og det skal da vere fra onsdag til torsdag og jeg vet at jeg skal til kongeparken jaffal noe mer vet jeg ikke om den turen, jeg gleder meg til alt dette men jeg kjenner at det kommer til å bli sykt mye stress også.. Så jeg kommer ikke til og blogge nå før på mandag eller tirsdag. Bare sån at det er klart, jeg har en del å prioritere først nå sån at jeg kan få aldt på plass igjen.

I dag tror jeg at jeg bare skal lappe av og kose meg med Teen wolf :D har blit forelska i den serien, er det noen andre som har sitt det ? :D 

 

håper du likt innlegget mitt 

Blogges<3


hits