helgen og ingen Internett....

Hallo! håper alle har hat en fin 17. Mai :D 

så nå er jeg tilbake jeg har ikke blogget i helgen fordi jeg har vert så opptatt å jeg har ikke hat nett hjemme siden ste faren min gjorde noe med det sånn at det ikke funker lenger, men nå funker det igjen.

Men nå er jeg her og jeg håper ikke dette innlegget blir får langt, jeg har mye og blogge om nå får tiden, eller i denne uken :) 

17. Mai

på 17. mai var det ganske kjekt, var litt dumt at været var så ustabilt men det gikk greit. Jeg feirte dagen sammen med typen min (Espen) og  beste veninnene mine Helle og Birgitte, vi såg på folketoget sammen alle 4 det var et stort og fint tåg :) 

her kommer det noen bilder :)ja, jeg hadde ikke så mange fine bilder akkurat men her fikk dere jaffal en liten smake bit :)

Så før folketoget såg jeg og typen min på russe tåget, jeg så 2 stykker jeg kjente i det tåget så det var ganske kult, og jeg fikk også møte ei gammel veninne som hadde typen sin med og såg på russe tåget sammen med oss . her er litt bilderrussene var ganske kule, jeg vil også bli russ neste år ! jeg kommer til å bli en edruss som det heter får jeg er ikke så glad i å drikke.

her er litt bilder av meg å typen min på 17.mai :)

elske dette bildet :D 

vi hadde det utrolig kjekt på 17. mai :D den beste 17. mai ever ! gode minner som jeg ikke vil glemme, og jeg har altid ønsket et sån bilde med meg og en får det er så søtt og endelig fikk jeg det :D for jeg har funnet en  jeg elsker :D <3

 

 

Kongeparken Lørdag 16. mai 

Vi var også i kongeparken i helgen, det var litt missforståelser og jeg rotet det litt til får jeg hadde glemt og gi beskjed til ei veninne som skulle være med oss, og jeg følte egentlig jeg ødela alt, Men så til slutt så klarte jeg og  typen min og overtale veninnene mine til og gå siden de var litt imot det på grunn av været, men de var are glade får at vi klarte og overtale de :D så det ble til en veldig bra og uforglemmelig dag uansett :D

gotta love them all <3

fekk meg en ny kompis i kongeparken btw xD 

 

eeee... De ble lei av meg til slutt så de ignorerte meg totalt.... xD haha neida  de ble bare litt usosiale <3 :D


så ja, tror det var alt fra helgen min :) jeg hadde det jaffal kjempe kjekt og det håper jeg alle dere har hat også :D

akkuratt nå så sitter jeg hjemme i sengen min og slapper av, føler hele verden går får fort og jeg får ikke med meg noe av hva som skjer, helt siden mandag har jeg vert trøtt og tung i hodet og jeg aner ikke hvorfår. jeg tror det er fordi jeg har gjort alt får mye og at jeg kansje bare trenger litt pause fra alt får å spare opp litt krefter til helgen. Jeg føler at disse 2 ukene og helgen kommer til og bli ganske stressende, men det er litt fordi jeg føler jeg skal så mye som jeg ikke har kontroll på og når jeg ikke her kontroll på noe blir jeg fort usikker og stressa får jeg vet bare at jeg skal noe, men jeg vet ikke serlig mye mer en det ..

så jeg håper jeg kan få litt mer informasjon etter vert så jeg slipper å stresse med å tenke på det 

 

håper alle har hatt en fin dag :D og håper dere likte dette innlegget :)

 

Blogges <3

hits