Helgen med verdens beste gutt :D

I helgen så var jeg jo hos typen min, og vi hadde det som vanlig ganske kjekt i lag. Vi gikk en liten tur på fredag får å kjøpe inn litt godt til helgen og på lørdag så var vi ute på shopping tur, først tok vi bussen fra Åkra til oasen storsenter i haugesund, så gikk vi litt rundt der får vi måtte vente på neste buss siden vi ville til amanda.

Espen tok et bilde av meg når vi var på oasen :)


så når bussen endelig kom så kunne vi gå videre til amanda :)

her er vi på vei til amanda på bussen.


 og her har vi amanda :D


jeg syns amanda senteret er mye kjekkere en oasen får det skjer en del mer der en det gjør på oasen, og når vi kom inn på amanda så var det utrolig mange folk der. Vi koste oss og gikk rundt og kikket i butikker, jeg kunne ikke kjøpe så alt får mye siden jeg ville spare penger til neste helg :D men jeg kjøpte meg en negle fil, ikke så interessant men det  var det jeg kjøpte på et stort senter, det er egenklig ikke serlig kjekt å komme ut av et stort senter å bare kjøpt en liten fil, men det må nesten bli sån når du ikke vil bruke så mange penger xD og når du ikke finner så mye du vil ha.

Her er et bilde av meg å Espen på amanda <3

etter en stund begynte vi å bli sultne så vi gikk til McDdonald får å spise :D


det var veldig kos på lørdagen, bortsett fra når vi skulle hjem fra amanda så ble det litt mye stress med bussen hjem, får de hadde gjort det så forvirrende å vi glemte så se på rett dag, så det ble bare til et stort kaos, og jeg og Espen vi har aldri tatt disse bussene før så vi viste jo ikke noe om hva som var rett og hva som var feil, så det ente opp med at jeg måtte ringe til moren min som var på hutten og spørre om hun kunne komme og hente oss, så hun kjørte oss til oasen igjenn. der vi måtte vente på neste buss som gikk til åkra. Vi kom oss nå hjem etter å stå ute i kulden å regnet :D 

Jeg sier bare det at jeg hater bussene i haugesund. mye bedre i stavanger får der er det ikke avansert og der er alt sån  så det skal, sikkert fordi jeg er vant med stavanger og ikke med haugesund, å det er ikke sikker det er sån over alt i haugesund, men jaffal der med amanda burde de fiksa det sån t det blir enklere får oss som ikke er så kjent med det området. 

og i dag så reiste jeg hjem igjen, mamma rinkte og vekte oss i dag og sa at hun kom å hentet meg om en time... å vi var ikke stått opp så det var ikke så kjekt at jeg måtte reise fra Espen så tidelikt.. men men jeg ser han igjenn neste helg :D og det gleder jeg meg til. 

 

Håper du som har tatt deg tiden med å lese denne bloggen har hat en fin helg også ! og at dere får en fin søndag :D

håper du likte innlegget mitt :)

Blogges <3

 

 

hits