det å føle seg trygg.

Heisan ! I dag tenkte jeg bare å skrive om en viktig å internsang ting. Grunnen til at jeg ville blogge om dette er fordi vi har hat en stor diskusjon om dette på klubben jeg går på. jeg kjente jeg ble ganske så interessert i det, fordi det var så mange som opnet seg, jeg ville også si noe men jeg klarte ikke helt. 

Det å føle seg trygg på personer rundt deg, som dine venner det er viktig å føle seg trygg blandt dine venner, og de du er glad i men vis du ikke føler deg trygg å har vanskelig å fortelle om dine meninger så e det faktisk ikke så kjekt.

Der jeg går på klubben er det mange gode mennesker, jeg føler meg altid litt mer tryggere på fålk for hver gang jeg er der, jeg kjenner de fleste som går der det er kansj noen få jeg ikke kjenner men de bryr jeg meg ikke om. Jeg klarer og ver meg selv jeg kan snakke med alle der å det er ganske godt å trykt, jeg fikk høre nå sist jeg var der av ei jente at vi var som en stor familie å det gjorde meg ganske glad. 

På denne klubben har vi det sån at alle kommer som de er det er ingen som blor mobbet å ingen som blir sitt på som noe anderledes, det er bare to grupper en ``sofa jeng`` åsså e det oss som sitter på de hare benkene xD men alikavell alle snakker med alle å alle e greie med alle :)

Denne klubben har hjelp meg sykt mye med å føle meg trygg på folk å masse annet også så klart xD men jeg ville si dette får det er så viktig å ha en plass der du kan føle deg velkommen uten om å bli sitt ned på, jeg synes alle byer burde h en ungdoms klubb om hjelper folk å får deg  til å føle deg velkommen, du får mye venner, kansje ikke venner du er med på fritiden men venner du har der å du kan snakke med.

 

Så det å føle seg trygg å satt pris på hjelper mye :D det er en utrolig bra følelse :D

jeg har egenklig aldri tenkt på hvor viktig den klubben er for meg før nå, hadde kke jeg gått der så hadde jeg vert mer hjemme så klart vert med venner men det er ikke hver dag xD så mitt liv uten den klubben aner jeg ikke hvordan det hadde blitt xD

 

håper dere likte innlegget xD 

Blogges <3

andreas nes kjeilen

03.05.2015 // 19:03

Blogg om min blogg stine... Det er Andreas
hits