gutter og sånt.

Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om falske og ekte gutter xD grunnen til at eg kun skrive om temaet gutter og ikke jenter også er fordi jeg kun har oplevd falske gutte venner, så da vil jeg bare skrive om det xD

 

altså eg går i en klubb en ungdoms klubb der det er 2 grupper 1. der jeg er med de som er litt u populere ( sorry får å bruke oret upopuler men det e det eg ser på det som)

og  2. der alle de som fester og drikker og røyker er.  

Jeg var med i (den populere jengen') en stund fordi jeg var sammen med en dud.. og da var det sån at han så va sjefen i den grupen var snille mot meg å ville hjelpe meg og alt sån, å jeg snakket ofte med de folkene i gruppen der, nå etter jeg ikke er sammen med han der duden mer så var det som om de ikke brydde seg om meg å nesten ikke snakker med meg.. 

 

Altså mit poeng her er at det er så rart å tenke på, jeg trodde jeg var populer men når jeg trenkte støtte fra de etter på så va det som om ingenting hadde sjedd å de ville ikke snakka med meg... Eg blir ganske sur når eg tenke på det, men det var vel sån det va.

En ting har jeg jaffal lært av det, 

Jeg vil heller ver i en gruppe der alle er like glad i alle uansett enn å ver i en gruppe der de kun er venner med deg fordi du er sammen med kameraten.. 

 

Men heldig vis så har jeg en hau med gode kamerater som jeg vet er ekte gutter og venner :D og det er jeg egenklig bare glad får.

Jeg har altid vert ganske skeptisk mot gutter fra starten av. mitt forhold til gutter var veldig skeptisk helt til jeg bled veninne med ei som var god til og snakke med gutter og drog meg med får å  snakka med de, hu lerte meg at eg ikke trenkte å ver redd får gutter xD

 

E vel ikke så løye at eg ble galt får lespisk når jeg gikk på barne skolen får da var jeg jo liv redd alle gutter spesielt de eg likte de håldt jeg meg langt unna får jeg var så redd får å domme meg ut fårran de xD JA jeg var ganske rar når jeg var mindre.....

men ennå så e eg flau fis eg ska snakka med en gutt jeg liker xD men det er vel normalt ? xD

men nå er det jaffal sån at jeg kan snakke med de uten å springe vekk xD så lenge de ikke har gjort meg noe då.. xD

men ja, det va en kort historie fra mint syn på gutter xD haha, jeg ville bare dele dette, kom ikke på så masse annet å skrive om :)

legg gjerne igjenn en komentar om hva du syns om gutter eller hvordan ditt syn på gutter er :)

dette bildet fant jeg på google men jeg lever på det ortaket å det er ganske sant også :D ? 

det ble litt mye tekst å litt lite bilder i dag men jeg håper det går fint :D <3

itsallornothing

23.11.2014 // 19:01

Du meer kalt* :3 haha sorry <3. c:

Og de andre i gruppa er idioter ok :D

Espen Nes Tangen

23.11.2014 // 20:28

Flotte blogg Stine, du har fått ein god del erfaring ja :D

E kjedeligt at det ska vara sånne falske guttar som trur dei får alt åsånt, det jere meg sinte å eg som e ein gutt sjøl...

Stinebk

23.11.2014 // 21:20

Espen Nes Tangen: het enige... det iritere meg sykt :C

Stinebk

23.11.2014 // 21:21

itsallornothing: æææ ? xD
hits